Alla inlägg under december 2010

Av Sofia - 21 december 2010 22:26

Jag har inge problem, utan jag har verkligen ont i hjärtat på riktigt. vissa rörelser osv gör ont. hör om dagen bultade det typ upp mot halsen.. ont.. som i en åder eller nerv? creapy freaky.. Jag har inte astma inga besvär alls inte ens allergisk emot någonting. Många gånger tror jag att nej nu dör jag, eller nu kollapsar jag, nu får jag hjärtattack eller något annat otrevligt.. Och så andas jag, jag kan knappt andas, det är tungt bara tungt, varje jävla andetag är tungt för det gör ont i hjärtat.. det är som att hjärtat vore ömt där innuti.. och jag måste helat iden dra djupa andetag, Kan detta höra ihop med hur trött jag varit på sistone utan att ens ha gjort något? eller är det min osunda livstil? Att jag röker och dricker om helgerna? Att jag stressar lite för mycket ibland?


Jag har varit med om detta förut, det är sjukt jobbigt, känner mig sjuk eller något. senast var i höstas.. blev andfådd fort och fick knappt luft när jag cyklade fram till jobbet.. riktigt obehagligt faktiskt.. Så skulle jag kolla upp det men det försvann plötsligt.. jag har knappt rökt, inte ett dugg sugen när jag har så här inside of me.. två cigg på hela dagen, börjar inse att det nog är dags att sluta trots allt.  En hälsokontroll ska jag faktiskt ta och få tid till..Jag kanske är alllergisk eller så täpps min luftväg igen av något, eller så går jag emot en långsam död.. av rökningen.. suck.. jag lovar att nästa år ska jag ta hand om mig själv bara mig själv.. och kanske honom om vi skulle bli kära (A) haha ;) skämt o sido, jag har gått och blivit glad av någon.. bara lite sådär försiktigt..


hur som haver, jag tränar faktiskt, hemma dock, men det går bra, iafall magen, en kvinna utan sexig mage är ingen kvinna.. nejrå det är det visst, bara det att jag blir så sjukt avis och arg på mig själv när jag ser kvinnor med snygga magar och säger att det där ska jag ha. Så nu ska jag ha det.. Och på magen blir det en tatuering efter jul :) skojjsigt, dags att allt handlar bara om mig själv.


Fick min nina ricci parfym idag, så nu doftar jag gudomligt gott.

Ska söka nu på internet om mitt fel på hjärtat.. haft de för mycket nu..

Puss på er!



Av Sofia - 21 december 2010 09:48

Jag är glad och uppskattar att du trilla in på mitt konto idag :) haha. så gölligt ju.

Kanon i kulan.. eller kulan i en kanon.. ? haha vet inte vad jag pratar om.


Nog hög på kaffe här, ska ta en kopp till och två asgoda mackor. frukost är nog det godaste jag vet, finns inget bättre. eller jo mat överhuvudtaget är gott. mumsfililbaba, det är som att bajsa när man är riktigt bajsnödig, så skönt, lika skönt är det att mätta hungern när man är ashungrig eller hur? haha.


Nu har jag äntligen hittat mitt leveransnummer på mitt bosskit, så funderar på att hämta ut den idag, och ta bussen där borta bakom safiren, för idag jobbar jag kväll, kommer vara jobbigt, för dem flesta slutar väl när jag börjar, och då ska de flesta handla. Wish me good luck.


Har betalt en räkning. men är osäker om hyran, för jag har inte fått något hyrpapper? den blir väl lite dyrare i år? Gah måste jag ringa hyresävrden..

jobbig ju..




.. Adjos (A)

Av Sofia - 19 december 2010 23:02

Alla förändras vi men jag håller på att bli ond? eller är jag ond? elak? nej inte elak va? Haha jag tycker jag är jätte snällast i hela världen. Men jag vet att jag kan och har på senaste tiden kommit på mig själv som en bitch, eller är det så man är när man står på sig och fattar sina egna beslut? För jag brukar och har aldrig förut fattat ett riktigt beslut känns det som. haha. Jag är wierd det vet väl alla nu?


Jag är nog inte ond, jag har nog bara växt som person. Men jag har levt lite i en bubbla på senaste tiden, altlså inte ritkigt i vekrligheten känns det som. Har bestämt mig för att ta tagarna som dem kommer och göra det som faller mig in tills den dagen den där personen jag inte kan vara utan tralar in i livet mitt.


Jag ogillar även andra människor, människor är skit i grund o botten..

Alla som gjort mig illa sårat mig, fått mig att känna värdelöshet osv..

Hämnden är ljuv, vad är det som gör att jag inte skulle kunna vara ond tillbaka?

Men grejen är den att jag inte vill det och jag är rädd att jag går miste om väldigt bra personer under min onda period här. Så nu ska jag fortsätta vara den snälla gulliga fia som jag allti varit, tills den dagen en man kommer och verkligen uppskattar att jag har så översnälla och gulliga egenskaper. För det är det man vill ha, någon som uppskattar och respekterar än för den man är. Och jag tänker inte "nöja" mig denna gång med någon som är snäll då och då.. det funkar inte så.. Och det finns mycket av det goda där ute för mig, så ibland blir jag ju lite förvirrad, men man kan inte få allt eller kan jag det? ;) haha Det e ju frågan, bitch or no bitch.  Nej så länge man är ensam och stark ska man ta vara på den tiden, även om det känns som att jag aldrig hinner vara ensam.. för jag kan ju faktiskt itne vara utan det motsatta könet heller trots allt.



  


Nu ska jag sluta babbla och få tag på min prince..

Skönt att ha en vän som honom, att prata med om allt

och han värdesätter mig, och uppskattar mig..

på ett sätt ingen annan gör.. ^^, cutiepie!


Ser ni killar is all around us, sen när blev man så beroende av grabbarna?


pff.. love ain't gonna hit me again.

Av Sofia - 18 december 2010 10:42

Godmorgon :)

Jag ba älskar att skriva här för det få som läser.

Sitter med kaffe koppen i högsta hugg här, Mums fillibaba!

ska snart göra mig vacker och äta något gott inan jag ska på lillebrors konsert.

Han är så duktig min bror, bättre än mig ibland.. Sen ska jag kanske hem och fika hoss pappa eller om jag drar direkt hem för jag har tvättid, kuligt va?

sen får vi se om vi överväger att gå ut ikväll trots allt. Skulle gå ut några från jobbet men jag har tvekat hela veckan. men jag brukar tänka så att man lever bara en gång ^^ hehe


Jag sov så jäkla underbart i natt, men jag hade en massa konstiga drömmar haha. Jag vann något pris av något slag också. don't know. Har settat här nu och funderat på vilken färg jag ska färga mitt hår i på onsdag. då jag har dusch och allt hemma och kan göra det ^^  mörkbrunt ljusbrunt eller ljusblond? Jag vet att jag oavsett vad kommer bli blond till våren och sommaren.. men aah jag vet inte något måste ändras :P så boring mitt hår. visserligen guld men ehm usch..


"När tiden går

är det endas minnen som består

som får hjärtat att rycka till

oavset om man inte vill

Det är lukten och doften

som får oss tillbaka

Det är låten jag spelar

som tar mig tillbaka

Alltihoppa är i minnet

Det är sättet du kysser på

som tar mig tillbaka

i en tidigare situation

och hur oberörd du är

som får mig att förstå

Att jag är glad att det aldrig mer är vi två

Det är såttet du trycker ner

för att förneka det som sker"

 

 

"Alltid lika dum och sorgsen

en man så ensam så han sina behövande hackar på"

 

 

 

:) haha usch nu blir det toast

 


Av Sofia - 17 december 2010 23:07

Ja jag har ingen kontroll.. men hey det är okey att spåra ur nu (8) ;)


Godkväll.

Jag sitter faktiskt o dricker julmust och funderar på att ta ett glas vin..

kunde haft en bättre fredag, men man väljer ju som man väljer, det är okey att fucka ur helt enkelt haha. Jag bryr mig inte längre. så inåt helvetes skönt att göra vad man vill när man vill hur man vill. så att säga. denna helg blir iaf lugn oavsett vad. SÅ SKÖNT.. för hela nästa vecka är det jobb även om det inte är så jätte långa pass.. så är det oerhört stressiga pass.. baah kommer svimma^^


Jag kommer somna sött nu, så himla trött.. dem försöker locka mig med utgång men isåfall går jag ut i morgon nykter och glad.. :) eller vad säger ni? eller jag skiter väl i va ni säger helt enkelt. Ska ju även till pappsen och på brorsan konsert i morgon. skönt. det skönaste är att dem som bygge rom inte är här i morgon bitti.. så jag får helt enkelt sova ut :)) wonderfull.. sen ba fucka ur.. =)


Haha.. usch.. Haha.. yeah yeah..

Nu ska jag ringa min prince i vanlig ordning.. bara för att han är bäst att prata med om allt!


och gosa sönder min katt !! :) Det går bra nu! Ciao

Av Sofia - 17 december 2010 08:54

sitter o lyssnar på en gammal låt här på morgonkvisten. och kommer ihåg vad jag kände då jag sist hörde den. Både kärlek och förtvivlan. vilka satans blandade känslor jag hade bak i tiden. No one like you..


Kaffet var asgott idag, fan va bäst jag är ;) haha

är dock sjukt sur på byggjobbarna som väcker mig halvåtta..

i mogon ska jag äntligen få sova ut åtminstonde ett tag om

någon annan tog min tid. Måste vara rejält uppvilad inför jul nu..

Kommer vara ganska så stressade dagar hit o dit, plus att jag ska gå på stan efter jobbet i dagaran och handla.. någon som vill med? haha


på onsdag är dem klara med mitt badrum duschrum.. helkaklat vitt..

astråkigt men stilrent får jag inreda vilken färg jag vill.. åh va jag längtar till på onsdag... :) hih


Idag kom min bossparfym, hihi, älskart.. Så ska hämta den efter jobbet om jag hinner vilket jag borde tycker jag.. sen ikväll vet jag inte tror det blir lugnt.

orka liksom göra något? svar nej haha.


Bye





Av Sofia - 16 december 2010 22:24

Godkväll :) jag har haft en underbar dag på jobbet, sen råkade jag se att jag fått en fråga, som gör mig ännu mera trött på människan i sig.


Så jag delar med mig av den, för den var så korkad..


mig så klart

Torsdag 16 dec 20:16

min fråga till dig är varför du hela tiden skriver att du är bäst o finast :P tror du verkligen på det?






Sen när blev det fel att skriva att man gillar sig själv? Denna anonyma person som jag tycker bör skriva sitt namn, förmodligen någon jag redan känner. eller liknande som ja verkar läsa min blogg. Men inte så pass noga, för den har missat de inlägg där jag skrivit om hur illa jag tyckt om mig själv. Så vad i helvete gör det om jag skriver att jag är bäst? för jag är ju bäst, och jag brukar inte skriva att jag är vacker o fin, men i nuläget känner jag mig faktiskt det. Inte vackrast på jorden. men jag är nöjd! Och ja, tycker att alla bör ha en bild av sig själva som fin och bäst :) och Det är asbra att skriva det om sig själv :))


Nåja finns människor till allt, hur som haver jag är bäst !

jag känner mig så jävla bra idag, toppen dag på jobbet

nya arbetsuppgifter och det gick kanon.. så bäst!


Uuuh nu ringer princen ;D haha bye då


sug på den du ;)  

Av Sofia - 16 december 2010 09:38

Godmorgon :)

Nästa vecka är det ju julafton det har ni väl ändå inte missat.. Jag ser inte ett dugg fram emot det, eller Jag älskar denna myskänsla som jul ger, men själva julafton gör så jäkla ont. Jag tänker ofta på låten " Tomten jag vill ha en riktig jul en sån som man har när man är liten" För det vill jag ha ju. Jag vill ha alla mina nära och kära nära mig. Vill att alla vi ska ha en slags gemenskap som familj men tyvärr är min familj ganska splittrad. När jag var liten hade vi riktigt stora julaftonar med hela mammas släkt och alla ungar och kusiner samlade. Men ju mer jag växte valde jag att fira med pappa och där är en liten liten släkt. Ännu mindre utan Låtsasmamma. Saknar dig och tänker på dig så sjukt mycket nu över jul :( Så jag tycker visserligen det är jätte mysigt att fira med pappa farmor och bror.. och så hundarna.. men det är ändå itne som förut, det gör mig lite ledsen alltihoppa.


men man får ta det som det kommer helt enkelt blir hur som haver glad av pappa och bror och farmora, såna otroligt fina människor allihoppa. nog därför jag är så fin (A) hihi.


Julklappar har jag ännu inte köpt, Jag tänkte köpa i sista minuten som jag alltid gör, och så skippar vi ju att köpa till endel av oss.. blir nog tunapark någon kväll snart. Jag är också så glad att jag har pengar kvar av lönen och lönen kommer nästa vecka igen. får en ganska stadig lön igen. hihi. visst är jag duktig? fast kunde varit duktigare med tanke på hur mycket pengar jag hade.


Jag har iofs köpt julklappar till mig själv, Beställt två parfymer från internet hihi

så det ska få mig att lukta gott i jul hihi. sen ska jag givetvis ner på mellandagsrean och shoppa gärnet. eller något annat skojsigt :) it's all about me, så skönt att man är ensam faktiskt och det är helt otroligt att jag känner så.


 

Hade Nina ricci i somras, luktar så fruktigt och gott!! saknar den

men snart är den min igen hihi! 

  

Denna började jag använda när jag var 16 ungefär

den är också lite fruktig och söt, de är min doft

och kommer aldrig släppa den ifrån mig :)!


Nu eller senare blir det jobb, ska testa något nytt, Kassajour ;)

roligt ska vara på andra ställen i butiken sedan springa till kassan när dem behöver mig (A) hihi. me like that! :) hoppas att det går bra, Är jävligt kallt på govlet som man säger i butiken.. burr.. burr burr..


Bye !


Ovido - Quiz & Flashcards