Alla inlägg under december 2010

Av Sofia - 14 december 2010 22:32

Jag vet inte om det är fel på mig eller världen?

Jag vill skylla mitt beteende på mänskligheten

och vad mänskligheten gjort emot mig.


Jag sitter just nu och känner mig sämst, fast jag gott och väl vet att jag inte är det. Jag lyssnar på en av mina älsklinglåtar Total Eclips of the heart.. And I need you now to night, den är otrolig att lyssna på om man är kär.


Jag vill så gärna vara kär och galen, men jag är inte redo att ta risken, och ju mer jag tänker så är det så skönt att slippa dess intriger, Och jag frågar mig ständigt varför? om det är för att jag varit med om för mycket i den så kallade "kärleken" ? Och då vill jag återigen skylle på mänskligheten, eller de människor runtomrking mig som stått mig nära, som jag tagit in och gjort allt för, för att dem sedan ska trampa på mig och trycka ner mig helt. Fy på er, vet ni hur det känns att inte kunna ta till sig kärlek? att inte våga för man har fått en sådan förakt och rädsla till kärlek pga av att ni inte förstod bättre än att göra det ni gjorde.  I kärlek är man blind, jag blir alltid blind för jag är så godhjärtad.


Jag önskar att jag en dag läker, och att jag träffar någon som inte är som de andra. Om folk skulle veta skulle ni förstå. jag var inte värd det, Jag var inte värd något utav allt.



BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!

haha


Jag gillar inte kärlek, finns så mycket mer i livet

jag vet inte vart jag ska ta vägen just nu

för jag vet inte om jag går miste om något bra

känns som jag behöver en vägledning, herre min gud i himlen Huoho?


dsjkadnaskldnkaslndklasndka bajs påe r


jag ska leva i nuet :)

Av Sofia - 12 december 2010 23:06

"Jag vill inte ha kvar min mobil, jag hatar den, den är utvecklingstörd och den får mig att framstå som utvecklingstörd helt enkelt, Någon som vill köpa en Vivaz? Den ska nu in på lagning, vill ha en ny telefon :( "


"varför diskar jag inte direkt efter mig utan bara låter det stå? och varför super jag så jag inte orkar göra något på min lediga dag?"


"Varför är folk så påfrestande emot mig ibland, som att dem testar min gräns, jag är inte mer en mänsklig och vill alla väl"


"Mitt nyårslöfte kommer vara att inte dricka så mycket som jag gör och börja träna istället" Jag måste hålla det så det så!

 

"Jag behöver inte att någon annan tror på mig, jag är trött på mänskligheten jag är trött på individen vi som människor, jag är trött på hur en människa fungerar, vad är en del för otäcka djur? Så länge jag tror på mig själv klarar jag allt!

Även jag är trög, så jag vill spy för den dumma varelse som bor inom mig"

 

"Jag vet att jag varit dum, fast egentligen inte, jag vet att jag sårat fast det var självförvållat, Jag går framåt och jag ler"

 

 

Kärlek är trubbel, trubbel vill man inte ha

så frågar är om det är kärlek man vill ha?

 

hm!!! lev livet ftw!

Av Sofia - 11 december 2010 10:18

Om jag ska vara helt ärlig vill jag bara vara hemma och ta det lugnt idag. känner iafall inte för att dricka sprit, it's gonna drive me crazy, sprit är farligt.. men redbull vodka är gott.. Blir nog vin som vanligt :)


Nu ska jag snart åka och jobba, eller gå till jobbet, finner det ganska skönt faktiskt. Få lite extra motion på köpet. Jag har varit så onödigt trött dem senaste dagaran tror jag kommer att bli sjuk så småningom här, en efter en runtomkring mig är ju sjuka? så jag har återigen börjat dricka ett glas grapefrukt nu, så jävla gott, ren grapefrukt och apelsin juice, utan extra tillsatser. :)


Tänker förbrillt på ikväll, hur roligt jag ska se till att ha, dock inte så sugen på at t dra ut men blir säkert så ändå. :) ska supa mig så jävla snygg hahaha.. (skämt)

behöver inte supa mig snygg när jag redan är det (A) hahaha !


Nu måste jag nog fixa till mig, så jag kan jobba lite OB tid såhär på lördagen. woho, nästa vecka ska jag julhandla :)) Och i morgon är jag ledig, livet är bra underbart känner jag faktiskt. Inte mått så här bra på länge!


It's to late to apologize..

Av Sofia - 9 december 2010 10:00

Godmorgon :)


"Det är en härlig känsla när man kan se på livet och bara le, när man kan se framtiden och bara skratta! När man kan känna sig ivrig över vad som komma skall, eller när man bara vill skrika ut att allting är så jävla bra! "

 

Jag sitter här och tänker men kommer inte fram till något vettigt, jag kom ifall på mig själv att skriva en massa på Fb statusen, men jag raderade och bestämde mig för ett blogginlägg istället. Här är det endast få som läser om jag nu inte väljer att publicera detta på facebooken, men jag gillar inte känslan av att alla ska veta vad jag skriver här, eftersom jag ofast och ibland inte vet vad jag skriver? haha !


Fast det kan ju vara kul om jag skriver något vettigt

som nu hällde jag halva kaffet utanför i ärmen påmorgonrocken som för den delen är nytvättat BLIR SÅ TRÖTT PÅ MIG SJÄLV KLANTIFA!


Det Jag ville ta upp vet jag faktistk inte riktigt vad det var nu.

jag kom och tänka på att jag ständigt försöker förstå mig på personer och oftast gör jag det men just nu förstår jag inte varför jag ständigt försöker förstå mig på andra, det kanske inte riktigt är meningen? att jag ska sitta här och hitta en förklaring till en annan människas beteende? Fast bakom varje beteende finns en anledning tyvärr.. Och nu börja jag tänka på mitt beteende jag är ju fullt medveten om mig själv, och jag gör en analys på mig själv ständigt, jag behöver liksom ingen psykolog för jag är min egna psykolog, smart va? Jag tror att det gäller att tänka ett snäpp till, och att faktiskt ta sig tid att förstå sig själv.

Även om jag inte alltid får grepp om mig själv. Så har jag ett fruktansvärt stort hjärta och lätt att känna igen mig i andras sits, därav tar jag gärna in mina nära och kära och bara tar hand om dem.  Sån är jag, sådan kommer jag alltid vara!


Men det vore inte fel med lite extra uppskattning

eller så får jag helt enkelt boma igen min medkänsla

och itne ta hand om mina nära och kära

för jag verkar inte få något vettigt tillbaka

förutom att jag tillfredställer mina egna behov

genom att få ta hand om andra

men den där uppskattning av att finnas till hands

ett tack, det finns inte?



?

 

Mer uppskattning av ens vänner till världen

 

Tack!

Av Sofia - 8 december 2010 19:03

Nu ska jag snart åka iväg och jobba en tråkig tid, men jag hoppas att det blir kul vi har nämnligen tomtenatta på jobbet idag. Jag hoppas att det kommer massa kunder som uppskattar tomtenattan. :)


Det kommer att bjudas på allt som har julen till :) Hoppas på en riktigt lyckad kväll jag ska jobba ynka tre timmar men det är OB tid så mig gör det ingenting :) hihi


Snart kommer min kollega och hämtar mig, jag ska strax fixa till håret lite till och bättra på sminket känner jag. samt äta lite digestive tror jag, Inte för att jag vill bli det men jag tror jag håller på att bli sjuk och det vill jag inte bli :/


Usch, burr kallt, ska hoppa i jobbarkläderna nu, hoppas allesammans har det bra

och att ni tittar förbi Jobbet :)


:) Hejdå!

Av Sofia - 8 december 2010 11:31

Nu är julen här, men dock är inte du här :/


Jag vet inte när jag ska börja gilla julen igen, folk tycker jag är tokig som väljer att jobba julafton men sanningen är den att jag helst inte ens vill fira julafton.

Ingenting är detsamma utan min låtsasmamma. Allt är tråkigt och en sorglig stämning sprid bland oss. Och inombords vill man bara skrika ut sin saknad.

När man ser sin pappa dra ett skämt och försöker skratta när han inombords förmodligen vill gråta och tittar sorgset ner i bordet, förmodligen tänker han på sin fru som inte längre finns ibland oss.

Eller när man ser sin lillebror titta ut genom fönstret, ihop om att se sin mamma uppe bland molnen. Och även han försöker behålla sitt leende på, när man vet att han förmodligen gråter sig till sömns ikväll för att han saknar sin mamma så mycket. Men ändå är vi alla samlade där och ger varandra hopp och kärlek. I tron om att hon är där ibland oss.  Vissa saker gör så ont, julafton gör ondast!


Usch, nu blev jag ledsen ska försöka tänka på något annat nu. Men ångesten väller inom mig och jag vill stortjuta, men jag har till o med svårt att stortjuta för mig själv.


Så vad ska ni andra göra på jul? är det någon mer som tappat gnistan över att fira jul? Jag skulle nog helst av allt vilja hoppa över skiten.


Nu ska jag nog iafall göra frukost fast jag är inte hungrig så ska nog sitta här ett tag till, sedan packa upp kartonger kanske eller något, göra någon god mat idag..

har ju fått upp mitt nya köksbord nu och min nya bokhylla, börjar trivas här nu!


  

Denna bild ska jag ha i köket inrammad, mig och mamma!

jag älskar bilden, och den ska hänga i husets hjärta altlså köket mitt!


mamma har förövrigt skämt bort mig en aning dem senaste dagarna, hon har kommit hit och rensat saker åt mig diskat mitt berg med disk, hjälpt mig med bokhyllan och igår gick hon in med sin nyckel när jag inte var hemma hon o min moster och diskade o satte upp mitt köksbord :) Känner mig aningen bortskämd!

Ung och bortskämd, mamma älskar nog att skämma bort mig.

men det ska inte gå till överdrift, lite bortskämd kan man va men man ska ändå lära sig att ta hand om sig själv, och visa att man uppskattar det föräldrarna gör emot en.  Nu väntar jag bara på en tv, det kan jag väl bli bortskämd av en riktig fet platt tv? tack mamma? eller pappa ett wii spel vill jag ha? haha :P


:)) vi får la se! bye bye !

Av Sofia - 7 december 2010 22:32

Hej o hallå!

Ni minns kanske förut att jag pratade mycket om min vikt.

Nu kan ingen klaga för jag har lagt på mig yttligare några kilo.

dock mår jag lite dåligt över detta, Märkt att häfter och lår blivit

någon centimeter bredare.. samt rumpan, vilken iofs är bra o bara snyggt..

men ja tänk er själva om ni ständigt varit smal och plötsligt händer det något med kroppen. Så jag är lite paff att det äntligen börjar bli tyngre på min kropp!

Är det för att jag flyttat hemifrån och äter och handlar exakt det jag vill hur jag vill och alltid moffar godis eller något liknande gott? kanske dags att sluta med det så att jag inte blir rund som en boll. Det säger väl bara Pang så är jag smällfet? usch!


Ska från och med nu börja gå lite oftare till jobbet trots kyla, för det är en bra träning, Och nu ska jag leka med min tränings boll igen, och lite grejer jag har här. Måste ju bli tränad också och inte bara öka i vikt... Puuuh..


gillar min rumpa nu den börjar bli fylligare ;) sexigare helt enkelt ^^ haha skämt o sido, känner mig faktiskt lite kvinnligare ^^


men jag kan faktiskt inte tänka mig att ha någon annan strl en xs 34 -36 ...

det går bara inte, finns inte i min värld :)


Men är nöjd med det kilon jag har lagt på, nu vill jag inte lägga på mera :)


aja ska sluta babbla om mitt viktproblem haha. mår bra iafall det är väl huvudsaken, ska skaffa mig en karl som älskar min kropp som den är också..

eller vad säger ni? ^^


Tomten jag vill ha en riktig karl!

Av Sofia - 7 december 2010 10:47

Godmorgon :)

sitter här och dricker kaffe, igår fick jag upp min fina bokhylla jag ska nog snart ställa in saker i den om jag orkar, är rätt trött trots att jag sovit helt underbart.

funderar på hur snäll jag egentligen får vara? eller hur dum får egentligen en vän vara? Jag menar jag blir sviken gång på gång, men ändå ställer jag upp för att vara där när vännen mår dåligt? Vad skulle hända eller hänt om inte jag var där?

Kanske är det jag själv som borde säga ifrån och inte vara där? :P Knepigt!

Det är ganska knepigt att vara mig, för oavsett vad så vill jag se alla glada och vill att alla ska må bra, men så skiter jag totalt i hur jag mår, och känner jag mig sviken så blir jag väldigt ledsen. Vettefan hur allt går ihop inom mig men men.


Jag antar att jag blir tackad någon dag, fast just nu känner jag för att skita totalt it och bara vara jag och må bra. För när jag tänker efter när jag mådde dåligt här om veckan, fanns inte en jävel där, förutom morsan, morsan är bäst!


Jaja, ska sluta babbla med er, ska ringa elbolaget och prata räkningar nu haha

Ska samt ner på stan o handla julklappar kanske även någon till mig (A) får se får se.. :)) vill ut o åka pulka meed juuuuu!!! måste måste vill vill..


I'm a dancefloor lover, baby there is no other who do it like I do it yeah!


Köpte ju hem detta och en träningsboll

Måste börja träna nu, min nya våg från ikea

pekar på 57 kilo, men den va billig så ska snart

över till min syster o väga mig på en bättre våg

För att se om jag gått upp så pass! :))))))

vill ju inte bara gå upp utan o träna

så blir att börja gå till jobbet nu igen!

  

Ovido - Quiz & Flashcards