Direktlänk till inlägg 12 april 2011

Övernaturliga väsen

Av Sofia - 12 april 2011 11:55

In the middle of the night

when you don't feel right

you hear me calling for you

you hear me walking beside you

and you wake up to see me!

 

 


Godmorgon!

Hur många är det som tror på övernaturliga händelser?/väsen?

Jag tror inte jag vet att det finns någonting runtomkring mig och det har jag vetat sen jag var liten, dock är jag väldigt rädd för dessa väsen som finns runtomkring (spöken) Jag tror inte jag skulle våga konfrontera något utav det. Även om jag kanske har förmågan. När jag var liten trodde jag att det var änglar runt omkring mig som vakade över mig och jag bad till gud om allting eller till en " högre kraft". När jag såg ut i tomma intet rörde sig luften (tyckte jag) och det var änglarna som var där för att vaka över mig. Som liten var jag utstött blyg och inte alltid uppskattad av vänner. Men jag visste att det fanns någonting mer inom mig och därav var änglarna sända till mig.

Visst låter det knäppt? men tänk er sofia 7 år ungerfär och tror stenhårt på detta!

Jag frös ofta om tårna hemma hoss pappa, och när jag bad till gud att dem skulle bli varma så blev dem det. Så jag trodde stenhårt på det. Ja nog har jag alltid varit speciell!

Hur som haver har ni sett något underligt hända?

I mina drömmer eller när jag sover så händer allting, allt oförklarligt!

Jag brukar tex drömma saker som händer och det kan vara otäckt. Jag känner oftast på mig saker som sker och det tycker jag är jätte läskigt.


Igår natt Hände något så himla mysitskt, jag sov jätte skönt men mitt i natten drömmer jag eller är med om att något står vid min säng, jag slåss med det i panik, Jag har alltså panik och det känns otäckt.. När jag vaknar ligger jag med händerna på varsin sida av kroppen upp mot huvudet, jag ligger på rygg, vaknar av att jag självmant öppnar ögonen bara paff sådär så öppnar jag dem.. Jag är helt jävla svettig och rädd!

i drömmen hade jag sprungit ut på gatan för att jag var så rädd, jag hade ring min mamma och något var så hemskt i lägenheten.

Dagen efter tänkte jag Tänk ifall jag skulle springa ut? haha


Hur som helst tidigare denna natt hörde jag hört förut

så därav var ja glite rädd inan.

Jag har hört det förut och hörde det igen det är ganska läskigt

det är små klackskor, som går in antingen i hallen eller i början av vardagsrummet. bara två små steg hör jag Väldigt nära, så det kan inte var grannen jag hör!

sen rätt som det är kan jag höra någon gå jätte fort över golvet, ( jag har gammalt trägolv som knackar) och det låter inte som grannarna går, utan snarare som någon går bestämt och fort! mitt i natten!

Det är fler som hört det hemma hoss mig!

en var uppe på toa och trodde jag hade gått upp för någon gick i vardagsrummet.

Givetvis kan det vara grannarna.. men dem brukar sova inan jag sover till o med.


That's kind of creapy! Första natten jag sov här hade jag med sällskap

någon som suckade, men då trodde jag det var min låtsasmamma så det gjorde inget :) det lät som henne!


Jag vill inte att något mer händer för jag är rädd, och det står jag för..

Men ska försöka koppla bort det, jag kan ju inbillia mig eller hur?

Men det där me dem små två stegen med klackskor

dem skrämmer mig för jag har hört exakt samma förut!


 


Har ni varit med om något?

givetvis har jag varit med om värre

men allt orkar jag inte dra upp

tycker dock detta är sjukt intressant!


:)


 
 
Nenne

Nenne

12 april 2011 15:16

Usch, vad läskigt!

Jag tror att om man är "öppen" för det som du verkar vara så dras dom till en. Oavsett om det spökade innan man flyttade in eller inte.

Jag har varit med om så mycket men jag kan ta upp dom senaste grejerna som jag har i min lägenhet. Hade jättesvårt att somna en natt så jag minns att jag kollade på klockan precis innan, halv 4. Jag vaknar sen prick 4 och tittar ut mot köket. Och ser hur luckan ovanför kylskåpet går upp! DÅ var jag rädd ska du veta för det finns inga logiska förklaringar till det! Hade riktigt svårt att sova efter det. Tror att jag inte kunde somna tidigare för att "någon" höll mig vaken.

Sen har mina garderobsdörrar gått upp, och lägger jag mig och stänger dörren till köket så dunkar det alltid därinne. Även om det är läskigt när det händer så har jag en mer avslappnad inställning och försöker att inte tänka på det. Har till och med döpt spöket i köket till "Kockspöket Ulf" hahah, bara för att lugna mig själv också lite. Tror inte han är farlig :)

Men nåt jag brukar göra när det händer mycket hemma är att jag tänker i tanken att dom ska lämna mig ifred för att jag inte vill ha dom där. Dom får inte störa mig. Sen brukar jag "stänga" mig själv genom att föreställa mig att jag har som en blomma på huvudet (har fått hjälp av min mamma som är rätt lärd inom ämnet) och att jag räknar ner från 7 blad, så att vid 7 går första bladet ner, sen 6 sen 5 och så vidare fram till noll. Sen brukar jag "lägga ett lock" på det. Har funkat bra för mig :) sen kan man alltid "be" om skydd från dom som skyddar en och står en nära :)

http://nennsu.blogspot.com

Sofia

15 april 2011 09:52

Oj vad läskigt att se sådant :P Jag hade ju fått panik om jag sett något sådant här!
Känner igen det där med garderober, har också varit med om saker som flyttat sig och rört sig!
stod precis brevid en stol en gång och skulle gå ut genom dörren då stolen flyttade sig, gissa om jag sprang ut i panik?!

Jag ska försöka med det du säger, för mitt i natten är inge kul, speciellt inte när jag har dem två stegen med klackskor gå in i lägenheten. jag vägrar titta upp för jag tror jag ska se någon tjej från förr i tiden. Bor i ett jäte gammalt hus så tankarna brukar gå vad som har hänt här tidigare

Det ligger i min släkt med att vara mottaglig för andra sidan..jag hoppas att jag är mindre rädd för det när jag blir äldre, för det är så intressant!

:)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofia - 14 juni 2011 13:55

Hej haft enorm bloggtorka. men om någon läser denna blogg och undrar var jag tatt vägen så har jag bytt blogg, det kändes lättare än att radera allt på denna blogg och börja om. Det känns som att man verligen behöver byta blogg och börja om frå...

Av Sofia - 6 maj 2011 19:02

"Touch me baby tainted love"   Godkväller! Jajemän nu är tokfia tillbaka, Jag har åkt på en satans förkylning som i vilket sekund som helst bryter ut till influensa ( det känns som det ) attans. Jag kände på mig det redan i veckan jag var så sj...

Av Sofia - 2 maj 2011 10:24

"länge leve barnasinnet"   Godmorgon! Denna morgon slog det mig att jag är vuxen eller faktiskt håller på att bli en fullbordad vuxen kvinna. Och jag vill inte det jag vill ju liksom leva kvar som barn/ungdom resten av mitt liv. Jag har haft en...

Av Sofia - 18 april 2011 20:08

Cause I got to, got to find away to get next to you!         Hallå! Sitter här och är lite fundersam över livet, hur kunde det bli så ensamt helt plötsligt? från att aldrig vara ensam till att vara det hela tiden. Jag gillar ensamhet, jag...

Av Sofia - 15 april 2011 09:53


    Hej på er! Idag vaknade jag upp och såg att jag fått en bild på lillas bebisen som min Bästa vän fick nu i helgen. Är det inte underbart? det är så himla kul att hon fått en liten bebisplutt! Så mitt i oron i helgen kom även glädje av lillp...

Presentation


It's all about the feelings and sometimes we need to write them down.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards