Alla inlägg under december 2010

Av Sofia - 6 december 2010 10:32

Jag vet inte om jag sa det, men min helg skulle ha blivit jätte tråkig och full av jobb, men vad gjorde lilla busfia? Jo hon gick spontant ut med sina vänner på en riktigt stor och rolig fest i lördags :) Fia skulle inte dricka så mycket, och hem riktigt tidigt för hon hade jobb som väntade klockan tio i åtta söndag morgon.

Men fia råkade dricka drinkar och öl som aldrig förr, haha Och något i fia sa "se till att ha riktigt jävla kul" det hade ju jag också, men jag kunde väl ha skippat redbull vodka? var kom det ifrån ens, kosta mig ingenting? haha. Jaja, vi hade riktigt jävla kul, dansa loss som idioter, varför vet jag inte, kanske för att musiken var så bra? haha Det roligaste var ju att vi åkte dit i partytaxi och gick före alla i kön, in på VIP! hihi hela kvällen kändes ganska klockren, vekrligen någonting jag inte hade velat missa. Däremot hann vi inte utnyttja gratis drinken i baren för att vi var så sena. Men gör inte mig något jag hade en ny redbull vodka i handen hela tiden? haha.



Hur som haver en snäll själ såg till att jag kom hem ordentligt lite senare än tnäkt, men jag kom iväg till jobbet som alltid, men dock bytte jag tid så jag gick hem tidigare för jag hade nog fått lite för lite sömn, ungefär fyra o en halv timme.. jag funkar inte på så lite! :P


  


Hur som haver tack för en lyckad kväll alla som var med.


idag är jag ledig, skönt, Min mamma var här och diskade åt mig igår, sen plockade vi ordning lite, hon är snäll min mamma, undra om det är för att vi tittade på ung o bortskämd? för jag känner mig verkligen som det.. ung och bortskämd, jag har trots allt världens bästa mamma. :)


nej håller på att tvättar så måste ner nu igen, sen sätta fart här hemma.

försöka möblera om.. hihi..


bye bye :) livet känns helt underabart just denna dag..

Av Sofia - 4 december 2010 10:18

Måste ju hinna blogga på morgonen :) det är ju mitt liv? (eller inte)

Dricker te för omväxlingens skull, och C vitamin som vanligt fått för mig att det håller sjukdomarna borta. tror ni att det är så eller?


Har haft ont i magen sen i torsdags, tror jag har byxer som sitter för hårt, använder ju pantalonger under jobbbrallorna, så dem trycker på magen ( där jag opererat mig) eller så är jag gravid kanske och börjar bli fetare? haha det får vi verkligen hoppas att jag inte är, Ni förstår väl att jag skämtar även om det finns en möjlig chans till graviditet. Usch! haha Fast jag tror stenhårt på byxteorin, Eftersom jag har stora märken efter byxorna, och det ömar och känns som ett blåmärke, ungefär som det kändes när jag hade en cysta och fick operara mig. Nu är det väl bara invänta akutfallet då jag måste opereras akut.. Haha vet jag är så negativ, men jag är ledsen för min helg är så jobbig haha. Eller inte ledsen, men jag blir så usch arg.. Jag kommer inte orka göra ett skit ikväll heller, bara diska laga mat och sova.. för i morgon är en jobbigare dag..


ska sluta vara så negativ nu, Hoppas alla har en toppenkväll, jag ska nog köpa en pulka och ha roligt någon kväll med någon filur. 


Bye bye ska till jobbet tidigare tyckte dem iafall hejdå !

Av Sofia - 3 december 2010 08:31

Godmorgon, jag kände bara ett stort behov av att blogga på morgonen här.

Tänkte att jag ska bjuda på en gammal partybild också. det ni!


Usch jag ser inte direkt i fram emot denna dagen som endast består av jobb i tio timmar. Men så är livet, och kunderna är underbara oftast så mina dagar blir helt okey trots jobb. Ser dock inte fram emot att gå ut i kylan är det verkligen 20 minus ute redan? shit, behöver en kar som värmer mig eller något.

Eller inte, jag kan värma mig själv, har ju kissemisstuttis tuffis som värmde mig i natt, helt underbar är han. Killar är överskattat, varför känner vi ett sådant stort behov av killar? vadå vi är kvinnor, kvinnor kan själv (A) haha


Väntar fortfarande på den där prinsen som ska ta mig med storm

aldrig mer ska jag ha överseende att en kille har stora problem

Jag måste typ ha varit trög, eller bara orklös att hitta någon annan

Jag är väl helt enkelt för snäll ibland, och tror det bäst aom folk

vilket jag ska sluta upp med. :)


Nu ska jag fixa mig som fan, ta på alla tusentals kläder som behövs för att klara kylan. Undra vad som sker ikväll? det vet man aldrig.. ?


  

Bild från hm.. mars/februari kanske?, Fan vad man festade då, som nybliven singel var det mycket roligare med alla killars uppmärksamhet, och vi fick det.

jajemänsan.. :) Nu är det inte lika kul längre haha! O så ser ni min vän christopher där också, han är världsnäll, lärde känna honom i samma veva som allt partajande. Nu bor vi nästan grannar!


Ajap, Hejdå då!

Av Sofia - 2 december 2010 22:50

Att när ni tittar på tv och det är tex ett barn som åker akut till sjukhus, eller en dam som gråter över sin döde man. eller att någon bara berätta något sorgligt. Får ni då som jag, akut gråtanfall? men att man inte vågar brista ut i gråt, fast man helst av allt bara vill skrika och gråta och känna medlidande?

Det är en ganska så obehaglig känsla, det är som ett tryck i bröstet och värk i torkanalerna, och det gör nästan ont att hålla tillbaka det.

men jag är dock en männsika som har sjukt svårt att visa känslor och gråta inför andra, så när jag är jsälv så låter jag tårarna rinna men jag brister ändå inte ut så som jag känner.

 

Antingen är det allvarligt fel på mig eller så är det tusen andra där ute som lider av samma besvär, Jag har luskat i detta och funderar på om det är känslor sen långt tillbaka inom mig om sorg och hur jag känner igen mig i situationen och den här rädslan av att uppleva smärta och visa mig sårbar.. om det är något med det?

För jag är en känsloladdad person, som döljer allt inom mig och har en hel del i bagaget. Jag skulle vilja få den där känslan hoss en proffesionel psykolog. undra va jag skulle få för diagnos?

 

Just i denna stund suger mitt liv, Jag jobbar hela helgen såna konstiga tider så hela helgen går åt till jobb, tex i morgon tio till åtta, lördag 12 till 18.30 och söndag 07.50 - 17.  Kommer vara helt död och deprimerad haha. Men ska bli riktigt skönt med en lugn helg. :)

 

dricker varm oboy nu, skönt inan man ska sova, jag önskar att en prins kunde komma och hjälpa mig.. en söt prins på en vithäst.. Mumma.. åh jag vill leva i en saga, i mitt egna sagoland.. Jag ska skriva min egna saga.. :) jag är ju trots allt kreativ!

 

För dig blir jag mindre som gubben i lådan

jag vägrade att inse du sviker mig alltid

 

att dra sig undan in i sitt egna skal är en kräfta!

Av Sofia - 2 december 2010 10:21

Hallå ute i stugan, jag fick iafall njuta av två lediga dagar och några lediga dagar inan det, men för det har jag ju inte fått så mycket gjort. Eller har ju det julmysigt här hih. Nu väntar extremt jobbiga dagar som gör hela dagen förtörd.

Som idag tex, jobb mellan 12 o 19.. vad hinner man exakt göera då? Jo ikväll när jag kommer hem ska jag diska haha, eller inte ska försöka duscha hoss syster eller mamma.


Åh jag drömde en sådan fantastiskt dröm, att dem hade byggt så jag hade badkar och duschrum, alltså det var helt amazing, FINT! jag var överlycklig i drömmen.

Men sedan är det något allvarligt fel på mig vakna kanske fem sex i morse och hade problem att somna om, vafan är problemet? Men där låg jag o rulla runt tills byggybbarna kom halv åtta och dunka i grannen lägenhet. inte min som tur är .


Det var trevligt igår, skönt att komma ut även om man var skapligt nykter, fyra cider totalt. Det ända som lät i skallen när man kom hem var från musiken. Men jag ska nog skippa att gå ut när alla små går ut, det är inge kul längre, jag känner mig så jävla gammal. Kan ju vara därför dem har åldersgränser, Måste kolla närmare på det så man vet vilka dagar man ska va ute och partaja med den äldre eliten.


Kom iafall hem skapligt vilket var nödvändigt, skönt bara o träffa endel ute :)

var trots allt jävligt länge sen jag var ute. Kommer förmodligen inte gå ut så mycket i vinter, för jävla kallt alltså. Man måste ju typ ta taxi fram o tillbaka då?


usch, vill inte gå ut i kylan men jag är illa tvungen, och vill inte ens jobba så mycket i helgen vill få ihop mitt bord.. haha :P fast ja det blir ju en rejäl slant om jag jobbar nu i helgen. jag är så jävla duktig!


Att sakna är mänskligt..

Av Sofia - 1 december 2010 10:08

Godmorgon. Idag ska hela släkten nästan åka till Ikea. vill säga jag Morsan moster kanske kusin o syster, och en vän till familjen. :) trevligt va? Jajemän!


Jag sitter här och häver i mig kaffe, ska snart tror jag äta en fet macka med ost. :) och samtidigt se våra bästa år. Man kan liksom hoppa in i den serien när som.

Man hänger ungefär alltid med i den. perfekt att se på morgonen här.


Snart kommer den arga bygggubben också, fyfan, läskig han är, som en gammal a lagare, jag hör knappt vad han säger.. Jag gillar inte direkt att han är i min lägenhet, jag kan knappt byta om eftersom jag har en etta utan dörrar, o dem är i hallen o ser väl ungefär rakt in i stora rummet.. haha En gång stod jag faktiskt naked och dem ba öppnar dörren o rusar in, jag slängr mig under täcket och gömmer mig. Tror inte dem såg, men vafan om dem plingar varenda gång varför var dem tvugna o inte plinga då?  I dioter!


orkar inte skriv mer ska göra en god macka faktiskt, sen till syster (grannen)

och baka lite, sen hem igen för att senare åka till IKea och handla lite smått o gått, fan mina pengar går åt..


Hejdå apor :)


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards