Alla inlägg den 23 mars 2011

Av Sofia - 23 mars 2011 09:27

"Don't worry be happy"



Hej bloggen, Ni som följer den ständigt vet att jag haft problem med vikten. Varit underviktig i stort sett hela mitt liv, gjort små tappra försök till att gå upp men stått still på mina ynka 52 till 53 kilo men nu förstår ni att någonting har hänt med min kropp, Jag har blivit mera kvinna om jag säger så. Känner mig så kvinnlig nu så det är underbart.

Jag har lagt på mig ca 4 kilo nästan och väger numera 57 kilo vilket passar bra till mina 173 cm! Jag har aldrig varit med om detta förut, plötsligt kunde jag inte ha alla mina jeans jag hade förra året, ett par kunde jag inte knäppa i midjan ens, och dem andra sitter så tight att jag inte vet vart jag ska ta vägen, Jag hoppas bara endel sommarbyxor passar, Annars blir det att köpa en ny garderob.

Så från att vara den som aldrig gick upp och åt exakt vad hon ville hur mycket hon ville till att ha gått upp är ett riktigt stort steg, Märkte det förut också för några veckor sedan skrev jag att jag gått upp till S på Leggings, alla mina xs sprack haha.


Jag råder alla som vill gå upp och som inte går upp, om ni röker sluta med det, det gjorde jag, och jag måste nu ständigt äta något för suget, Jag försöker nu sluta att äta konstant eftersom det i längden inte är bra. Sen är mitt råd att äta frukost lunch mellanmål kvällsmat och något mer till sen kväll. Ba ät och var glad så kommer ni nog att gå upp i vikt. Jag klarade det så ni klarar det, och trots detta tar jag raska promenader till jobbet och har nu börjat träna för att det inte ska gå allt för utför med min vackra kropp.


Jag är absolut inte tjock, det är nu jag är mer normal förut var jag smal för smal.

Just nu är jag bara jätte glad över att jag mår så här, Klänningar och toppar passar mer nu och mycket finare med uringning osv. Jag hoppas jag håller mig på denna vikt men min hjärna hållr inte med, det sitter psykiskt att veta att jag gått upp, hjärnan vill gå ner då. Men ska bekämpa detta!


Simply the best better then all the one, Funderar på att göra en tatuering på min vackra kropp bara för att belöna mig själv att jag är normalvktig nu. vi får se!


   


Puss på er

Ovido - Quiz & Flashcards