Alla inlägg den 14 mars 2011

Av Sofia - 14 mars 2011 10:04


Vilka som verkligen är dina vänner

Vilka utav dem som är äkta

och aldrig någonsin kommer vilja byta ut dig

Vilka som inte tar dig i andra hand

och vilka som oavsett vad finns där.



Jag är helt övertygad över att alla har en falskhetsgen i sig och det är nu något jag kommer räkna med att mina vänner har dem också. Även jag kanske har det någonstans inom mig. PÅ ett eller annat sätt måste vi nog acceptera att det är mänskligt att ljuga och förvrida sanningen, samt vara falsk och kanske inte alltid helt pålitlig. Vi är ju inte mer än människor, och det är det jag försöker klura ut det finns inte en ända människa runtom mig som inte ljugit eller varit falsk emot mig. Och Folk har svårt att vara ärliga emot mig eftersom jag är ganska så känslig även fast ärlighet varar längst


Det är svårt när det gäller vänner och när man väljer vänner. Jag menar det är inte personen som jag känt längst som är min bästa vän eller personen som jag umgåtts med mest under det senaste året som är min bästa vän. Och vad är egentligen en bästa vän? Den som alltid finns där till hands och vill dig väl? eller den som säger spydiga saker och byter vänner hit o dit?


Nu i helgen som varit har jag tyvärr insett att jag förlorat en bra vän för man får bara en chans att vara en bra vän. Vänskap är som kärlek ibland, är det dåligt och upp och ner för mycket så bryts det tillslut. Och när jag nu har öppnat ögonen och tittat på situationen så inser jag verkligen vad som hänt.

Jag förstår inte att man kan förlora en vän så fort eller hur en vän kan sluta behandla en vän som en vän. Jag tycker det är sorgligt men det är tyvärr sant och jag måste finna mig i det hela.


En vän kommer inte åter lätt, Men jag är super glad för det vänner nära vänner och bästa vänner jag har, ni är inte många men hellre det än flera bekanta.

jag uppskattar er så dåligt, för att jag tycker människan är en äcklig typ.


Borde bli lite bättring i världen och mot våra medmäniskor. Men som man behandlar andra blir man tillslut behandlad själv. Inse fakta!


  


Puss på er


Ovido - Quiz & Flashcards