Alla inlägg den 10 mars 2011

Av Sofia - 10 mars 2011 12:55



Det är precis som mitt liv är nu som det behöver vara ett tag framöver.

Folk undrar säkert varför jag inte har någon pojkvän eller någonting? Just för att ibland behöver man bara sig själv. Jag är glad att jag insåg det, Jag insåg att så länge jag inte tagit hand om mig själv och mina egna problem inuti så kommer jag aldrig kunna ta in en ny människa med dess problem i mitt liv. Så enkelt är det!

Dessutom har jag träffat en hel drös med idioter i mitt liv så tycker det är ganska skönt och lönsamt för mig att bara ha mig själv att tänka på.


Självklart vet man aldrig när man blir kär igen men det är ingenting jag vill bli just nu, Jag vill njuta av min egen tid, visserligen lite rädd för att jag kanske aldrig kommer kunna få känslor för någon? haha är man störd eller? Nej då jag ska se till att jag inte går in i mig själv to much. Jag drömmer trots allt om att hitta den rätta och bilda en framtid med, men det kommer det kommer jag har inte bråttom med det inte just nu iafall, kanske när jag är 25? Haha Just nu får man njuta av livet som singel och göra vad man vill, För det är inte så illa att vara singel :)


Så just nu i mitt lilla liv är allt toppen, jag har ingen som tar min tid jag har ingen som tar min energi jag har ingen som kräver uppmärksamhet, jag har ingen som jag måste tänka på, Jag har bara mig själv och katten vilket känns underbart just nu.

Jag ska börja plugga distans för en dag ska jag bli något stort. bara så ni vet liksom.

Har även klippt mig och funderar på att sola ikväll efter jobbet så man blir ännu fräschare. Jag är så himla värd att skämma bort mig själv!!


  '

Ska göra såna ankläppar en dag sexy va? haha

  


Gud nåde den som förstör min sinnesro nu !!


Puss på er :) Hoppas ni mår lika bra som jag gör just nu! Annars får ni ta och ta tag i det och lösa problemen, kom ihåg att det är endast du som bestämmer hur du mår och vill ha det. Gör dig av med allt som får dig att må dåligt, det är okey att vara Ego ibland när man känner att ingenting är bra.


/Fia

Ovido - Quiz & Flashcards