Alla inlägg den 8 mars 2011

Av Sofia - 8 mars 2011 21:32



Fanns dem där då? finns dem där sen?

du kunde alltid kalla mig vän

om och om igen

 

Finns dem där nu? finns dem där alltid?

Hur kunde jag kalla dig vän

om och om igen

 

Finner du det äkta? Finnder du det starkt?

Hur kunde vi vara vänner

om och om igen

 

 

/Sofia

 

 


Av Sofia - 8 mars 2011 10:08



Jag har varit ledig tre dagar nu och det är himla skönt, inte varit det på väldigt länge faktiskt. Men jag vill ändå så gärna att dem bara ringer och frågar om jag vill komma in. Räcker med att jag är ledig en dag så känns det som en evighet sen jag jobbade.

Men jag tycker ju om mitt jobb och det är väl positivt skulle kunna jobba varenda dag :) haha

Igår var jag och tränade för första gången på två år kanske om man räknar bort att jag simmat och tränat hemma ibland. Så det kändes lovande kan jag säga, Jag knäde att det är lika bra att jag köper ett kort på en gång så jag får fart på detta.

Fatta vad slim jag kommer bli, menar jag är redan smal men otränad och det syns så ska bli skönt att bygga muskler och sådant nu :) Ska dit idag och boka tid med en träningsinstruktör då tar dem ut ett program för just mig. Isn't that great? YEAH!


Hur många är det som tränar egetnligen? jag inser nu att även om jag alltid varit smal och kunnat äta vad som helst så sätter det ju sig som fett och inte muskler. Haha Det måste bli ändring på det nu :) Och nu kan säkert folk som känner mig tänka men shit hon är hur smal som helst. Men fel jag var pinsmal och tränad förut, Nu är jag inte det längre så ta en titt till inan ni tänker så där :)


Puss på er!

Ovido - Quiz & Flashcards