Alla inlägg den 6 mars 2011

Av Sofia - 6 mars 2011 18:01



Hej och Hallå bloggen.

Jag har nu insett att det hädan efter inte blir något vidare roligt när man stressar hem från jobbet för att folk kommer förbi och ska festa med mig. Jag finner ingen ro till att ha roligt eller motivation, Jag bara stressar och är helt uppe i varv vilket slutar med att jag sveper för att komma ikapp alla. Så hädan efter inget mer drickande när man jobbat hela dagen eller jobbar dagen efter.


Jag hade roligt igår men kunde haft det lite roligare faktiskt, men var ju dock inte sugen på någon storkrog, bara att träffa vännerna. Himla mys kan det blir med tjejkvällar ibland. Synd bara inte alla förstår det!


Idag har jag bara glott tv, och faktiskt gjort lax i ugn, jajemän en riktig lyxlirare haha. det värsta är att jag känner mig konstant hungrig och vet inte vad jag ska äta här näst, mera lax? nej det får bli matlåda i morgon.  Jag har faktiskt gått upp i vikt och nu vill jag inte göra det mera. Jag testade ett par jeans jag hade förra året eller något och dem kan jag inte ens knäppa? HALLÅÅ? hur gick detta till? antingen har dem krympt i tvätten eller så har jag lagt på mig. Men jag har hört att kurvor ska va fint ? haha.

Efter nyår slutade jag tvärt med godis cola must och allt sådant och började äta nötter och loka istället samt promenera till jobbet fram och tillbaka. Men så föll jag tillbaka och köpte chips och mina godisar ibland. Inte bra, inte alls bra om jag får säga det själv..Jag har strävat efter att gå upp men när jag väl gör det får jag ångest och vill gå ner. Varför är det så? jag är jätte rädd för att bli smäll fet men jag älskar mat så tänk om jag blir det? haha usch mina tankar alltså.


Nåja vi får se det poitivt på något vis, att jag slutat röka kan ha med saken att göra? Jag ska helt enkelt gå till gymmet i morgon nu får det vara nog på lata fia!

Jag har bara en kropp och kommer nog inte få någon ny så dags att ta hand om den. Har redan slutat röka nu blir det sluta äta dåligt och leva sunt istället!


Ikväll blir det mys med en efterlängtad prick!


Kram!

Ovido - Quiz & Flashcards