Alla inlägg den 7 mars 2011

Av Sofia - 7 mars 2011 12:08

"Hey baby girl what u doing tonight?

I wanna see what you got in store

Hey baby givin it your all when

you dancin up on me"

 

 

Godmorgon! Idag ställde jag inte klockan för första gången på länge faktiskt, så jag fick sova till strax efter elva helt jävla underbart. Men dock missar jag det jag ska göra så dags att styra upp det. Min lilla katt vill så gärna gå ut, och det slog mig att han är ju van att gå ut på en balkong och rulla runt på stenmark. Jag har en bit stengolv i köket eftersom det en gång i tiden varit en kakelugn just där och där brukar min lille skatt rulla runt så söt.


Livet är bra underbart just nu känner mig ganska stabil även om folk försöker ta min energi på en masssa skit. Men sanningen är den att jag inte orkar ödsla energi på endel saker. Jag behöver min energi för mig själv. Ibland måste man sätta sig ner och lyssna vad ens kropp och själ säger, det gjorde jag eftersom jag höll på att bli ungefär galen, jag gjorde saker som jag inte kände igen att jag brukade göra. Jag fick ångest över mitt beteende för det var inte jag? och jag undrade var fan fia (migsjälv) hade tagit vägen och hur jag bara kunde försvinna.

Så det fanns inget annat sätt än att göra sig av med allt dåligt och allt som fick mitt psyke att vandra upp till en ny nivå. Vilket jag idag är tacksam över att jag gjorde för jag mår bätte nu. Alla borde sätta sig ner och tänka efter hur dem verkligen vill ha det i livet. Om man verkligen vill gå och må dåligt eller låta en annan människa göra så att man mår dåligt? Det finns alltid något att göra åt saker och ting bara du lyssnar på dig själv och bestämmer dig.


Något som kan göra mig ledsen är när man diskuterar med folk och så måste dem bara säga något dumt bara för att, mår dem bättre av det själva eller? Blir situationen bättre då? Jag har diskuterat och drygat med folk som bara måste slänga in falska påhopp och ord om än. Dem bara måste bara påpeka att man är värdelös ungefär. Men så brukar jag tänka mår dem bättre av det så fine.

Jag skulle kunna säga så himla mycket men jag kniper käft för jag kanske är snäll?


Visst händer det att lilla fia är riktigt elak men det är sällsynt. Ibland förtjänar faktiskt folk att höra vad dem är och hur dem beteer sig för att förstå. Men vissa förstår inte. Synd tycker jag faktiskt.


Men nu är sommaren snart här och jag mår bra, Världens bästa vän ska ha barn om några veckor vilket gör mig helt förväntansfull. Det slog mig för några veckor sen att hon verkligen är gravid. Det är inte som att ens syster är gravid detta är din bästa vän som är.. det är som att hon föder ut en till vän till mig :) Och jag blir stolt gudmor till den lille vännen!! :) så jävla glad för det nu, Det tog mig lång tid att smälta det och få in det i skallen att hon verkligen ska ha barn.


Nåja nu skriver jag för mycket som vanligt. :)

Puss på er!

Ovido - Quiz & Flashcards