Alla inlägg den 3 mars 2011

Av Sofia - 3 mars 2011 20:48



Oh ja visst har jag blivit duktig på sistonde även fast jag aldrig får "arslet ur vagnen" så är jag ganska så postiv emot allting nu, den där må bra känslan är bra och när jag tänker efter så bör jag bara vara stolt Över mig själv. Det är faktiskt så, Jag har oturen med mig men jag tar alltid mig igenom allting helbehållen lite sliten av allt man råkar ut för men det är endel av livet och jag kan ju säga att jag lär mig av mina misstag :)

Jag har ju glömt att nämna att jag slutat röka nu, en vecka inan nyår slutade jag ju så det är över TVÅ månader sedan :) Och jag kan säga att det är inte så svårt som man tror, man måste bara övervinna begäret, Jag lovar att det finns något i hjärnan man kan stänga av och du kan styra det själv tro mig det går med viljan. Jag hade viljan och det gick, jag sparar flera hundra kr nu och så har jag nog lakt på mig något kilo. Tycker att man bör göra det om man vill ha lite extra pengar att röra sig med, vilket jag har nu :)


Så idag unnade jag mig min alldeles första Skinnjacka såklart fejk, jag spyr på alla där ute som inte har fejk, jag mår illa av min jacka som innehåller dun till och med. Usch stackars små djur. Men hur som haver min underbara fina skinnjacka, tycker det är galet jävla snyggt att ha det, det ser på något vis tufft ut, och fia behöver ju tuffa till sig haha! Nej då men det var jag värd, har även köpt nagelpyssel ska göra fina naglar nu eller i morgon kväll, Även ett läppglans som håller i 6 tim MMMM! ;)


    




Har haft en toppen dag, i morgon blir det jobb och lite ärendet ska även hämta ut ett paket med gardiner och påslakan. :) fint sörru!


Nu ska jag träna lite, tro det eller ej jag trännar hemma, eftersom att jag aldrig kommer till gymmet så får jag ta gymmet till mig, har träningsboll och hantlar och rullmaskin osv osv.. :) nice ja!


Puss o kram på er!


Ovido - Quiz & Flashcards