Alla inlägg den 18 april 2011

Av Sofia - 18 april 2011 20:08

Cause I got to, got to find away to get next to you!





Hallå!

Sitter här och är lite fundersam över livet, hur kunde det bli så ensamt helt plötsligt? från att aldrig vara ensam till att vara det hela tiden. Jag gillar ensamhet, jag trivs bra då, men ja det är lite för ensamt ibland, vart tog dessa mysiga stunder vägen? det undrar jag faktiskt, jag hoppas dem kommer tillbaka snart. Det hoppas jag verkligen, för jag är redo nu, jag är redo, så redo att känna fjärilarna i magen och ja ha mina tankar på någon annan än mig, under vintern gav jag ju mig själv en stor egodos, It was all about me, men jag måste nog sluta lura mig själv, vi människor kan inte leva utn närvaron av någon annan människa. Jag lurar mig själv med att tro det.


Jag lurar även mig själv med att tro att jag inte kommer hitta det, klart som fan att jag gör, men jag har inte direkt letat, vet inte riktigt hur man letar, vet ni det eller ? haha


Jag är iafall duktig och tar hand om mig själv och min katt, tränat som vanligt idag, blir minst en gång i veckan plus alla gånger jag går fram o tillbaka till jobbet. DUKTIG!

Känner mig himla duktig, och glad över att sommaren är på väg nu, varit ute på landet och solat som fan! ba stekt och spelat boll haha.


Nu blir det äggmacka och tv titt antar jag som vanlig ordning, jag följer big brother det är så jävla bra alltså, Katerina ska ju vinna med sitt psykobeteende, I like that! haha

eller Simon med sin fina inställning till allt, gillart!


Som man behandlar andra blir man behandlad själv, kom ihåg det gott folk !

Jag har verkligen fått ett wake up call senaste tiden :) wiieh


Puss o Kram!!



Presentation


It's all about the feelings and sometimes we need to write them down.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards